2012-09-18 15:03:35• hírek • Póti Orsolya

Vidám hétvége várja idén is a Kölcsey gólyáit

Játékokban gazdag hétvége vár a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium IX. osztályos tanulóira szeptember 22-23. között - tudtuk meg Kádár Petrától, a KÖFEDISZ, azaz a tanintézmény diákszövetségének elnökétől.

A Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban immár harmadik alkalommal szerveznek Gyólyahétvégét a tanintézmény IX. osztályos diákjainak a diákszövetség tagjai, a tanárok közreműködésével. A kétnapos rendezvény célja, hogy az osztálytársak és tanáraik közelebb kerüljenek egymáshoz, új ismeretségek köttessenek és barátságok alakuljanak ki.

A tavalyihoz hasonlóan az iskolaközösség idén is Tasnádon tölti a Gólyahétvégét szeptember 22-23. között. Szombat reggel közel 160 diák és tanár indul útnak és 11 órától pedig egy nagy közös játékkal veszi kezdetét a rendezvény - tudtuk meg Kádár Petra XII. osztályos diáktól, a KÖFEDISZ elnökétől.

„Az eddigi Gólyahétvégék után pozitív visszajelzések, köszönőlevelek érkeztek a diákoktól hozzánk, ezért úgy gondoltuk folytatjuk a rendezvény megszervezését. Idén is rengeteg játékkal, képzésekkel, vetélkedőkkel és nem utolsósorban feledhetetlen, vidám percekkel várjuk a kilencedikeseket és tanárainkat" - mondta el Petra.

A KÖFEDISZ elnök természetesen nem árulta el, hogy milyen csapatépítő játékok várják a diákokat és osztályfőnökeiket - erről majd beszámolnak ők maguk. A játék mellett képzés is vár úgy a tanárokra, mint a diákokra, vasárnap pedig kiértékelik a csapatokat. A vasárnap lazábban fog telni, a különféle programok mellett a résztvevők lubickolhatnak is a tasnádi strandon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: